Meni
Neki tekst

Luksuz bioskopske dvorane u dnevnoj sobi – Novi SONY projektor

KOMPANIJA Sony proširila je seriju kućnih bioskopa predstavljanjem tri nova projektora koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama, pružaju beskompromisno oštru i realističnu sliku u 4K i Full HD 3D rezoluciji. Uređaji su dostupni u beloj i crnoj boji, tako da se idealno uklapaju u enterijer svačije dnevne sobe. Model VPL-HW65ES omogućava vam da uživate u omiljenim bioskopskim […]

KOMPANIJA Sony proširila je seriju kućnih bioskopa predstavljanjem tri nova projektora koji zahvaljujući inovativnim tehnologijama, pružaju beskompromisno oštru i realističnu sliku u 4K i Full HD 3D rezoluciji. Uređaji su dostupni u beloj i crnoj boji, tako da se idealno uklapaju u enterijer svačije dnevne sobe.

sony VPL-HW65ES projektor

Model VPL-HW65ES omogućava vam da uživate u omiljenim bioskopskim hitovima u Full HD rezoluciji i prepustite se čarima sedme umetnosti u toplini svog doma. Jedinstvena SXRD tehnologija i druga generacija funkcije Reality Creation donose neverovatan nivo detalja i jasnoću prikaza. Model VPL-HW65ES poseduje i Sony dugotrajnu lampu sa vekom trajanja od čak 6.000 sati, ugrađeni RF 3D predajnik i funkciju za nadogradnju preko USB priključka kako bi uređaj bio blagovremeno unapređen najnovijim softverskim poboljšanjima. Upravljanje projektorom putem IP mreže omogućava prilagođavanje različitim sistemima kućne automatizacije, što u kombinaciji sa kompaktnom veličinom i izduvnim otvorom sa prednje strane nudi brojne opcije za instalaciju.

Modeli VPL-VW520ES i VPL-VW320ES koriste unapređene SXRD panele za prožimajući 4K prikaz, bez veštačke manipulacije pikselima. Zahvaljujući Sony TRILUMINOS tehnologiji omogućena je bogata i precizna reprodukcija boja, dok Motionflow tehnologija slike doprinosi jasnoći i oštrini prikaza za dinamične filmske scene pune akcije. Nova dugotrajna lampa obezbeđuje odličan kontrast i čini jarke nijanse još živopisnijim.

Ljubiteljima HDR (High Dynamic Range) sadržaja će se posebno svideti model VPL-VW520ES, prvi projektor za kućne bioskope koji ima HDMI ulaz za ovaj sadržaj sa dinamičkim kontrastom od 300.000:1. HDR sadržaj je izuzetno realističan, sa upečatljivim kontrastom, dubljim nijansama crne i širokim dinamičkim opsegom, a kompanija Sony nastavlja da razvija podršku za emitovanje ovog sadržaja za veliki broj uređaja iz portfolija.

Korisnici takođe mogu da uživaju u servisima za emitovanje 4K sadržaja uz pomoć opcija za povezivanje u najnovijem HDMI i HDCP 2.2. standardu. Osim toga, na raspolaganju je i ugrađeni RF 3D predajnik sa snažnim signalom za bežičnu mrežu koji pruža široku pokrivenost i stabilnu 3D sinhronizaciju.

Kako bi prikaz savršeno odgovarao preferencijama korisnika, funkcijom profesionalne kalibracije omogućeno je prilagođavanje nijanse, zasićenosti i osvetljenosti svake boje, kao i prostora boja na željeni nivo, za crvenu, zelenu i plavu boju. Novi Sony projektori su dostupni i na našem tržištu.

Izvor: novosti.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite