Meni
Neki tekst

LG predstavio novi laserski CineBeam 4K projektor – HU85L

LG je na CES 2019 sajmu predstavio novi projektor iz linije CineBeam. Radi se o modelu naziva HU85L koji predstavlja naslednika HU80 modela i koji se temelji na UST tehnologiji (Ultra Short Throw). Kako sam proizvođač navodi, novi model može prikazati sliku veličine do 120 inča s male udaljenosti od zida – od tek sedam […]

LG je na CES 2019 sajmu predstavio novi projektor iz linije CineBeam. Radi se o modelu naziva HU85L koji predstavlja naslednika HU80 modela i koji se temelji na UST tehnologiji (Ultra Short Throw).

LG CineBeam 4K projektor HU85L

Kako sam proizvođač navodi, novi model može prikazati sliku veličine do 120 inča s male udaljenosti od zida – od tek sedam inča. Korisnici koji će se moći zadovolji nešto manjom slikom, od 90 inča, projektor će moći dodatno približiti zidu, na udaljenost od tek 2 inča.

LG Cinebeam HU85L Short Throw Projector na CES 2019

Osvjetljenje projektora je 2.500 ANSI lumena a projektor podržava ThinQ AI (kontrola pomoću glasovnih naredbi). Zahvaljujući podršci za ThinQ AI korisnici će s projektorom moći komunicirati na prirodniji način.

Takođe i pretraživanje sadržaja će biti prirodnije. Recimo da vas zanimaju video zapisi o Yogi na YouTube, HU85L će bez problema prepoznati naredbu „play yoga videos on YouTube“.

Uz projektor stići će i Magic daljinski upravljač koji omogućava kontrolu nad uređajem pomoću pokreta.

Karakteristike novog LG projektora HU85L:

  • 4K UHD Resolution (3840 X 2160)
  • 2500 ANSI lumens
  • Ultra Short Throw – 100” From 3.9 Inches Away
  • Supports HDR10
  • Smart TV Enabled – With Magic Remote Included

Izvor: bug.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite