Meni
Neki tekst

LG-jev projektor za male prostore

Novi LG projektor PF1000U može prikazati 100-inčnu sliku na platno ili zid s udaljenosti od samo 38 centimetara. Budući da je težak manje od dva kilograma, ovaj projektor lako je prenosiv, a može prikazati sliku Full HD rezolucije i jačine svetlosti od 1000 lumena. Kako ističu u LG-u, da bi projektovali sliku od 100 inča […]

Novi LG projektor PF1000U može prikazati 100-inčnu sliku na platno ili zid s udaljenosti od samo 38 centimetara.

Budući da je težak manje od dva kilograma, ovaj projektor lako je prenosiv, a može prikazati sliku Full HD rezolucije i jačine svetlosti od 1000 lumena.

LG projektor PF1000U
Kako ističu u LG-u, da bi projektovali sliku od 100 inča (2,54 m), uobičajeni projektori trebaju biti udaljeni od tri do četiri metra od zida ili platna, što je problem u većini prosečnih stambenih prostora.

 

 

 

Kvalitet slike poboljšan je zahvaljujući čipu Triple XD Engine, a kako bi postigao Full HD rezoluciju, (1920×1080), ovaj uređaj koristi se samoemitirajućim sistemom RGB LED osvetljenja uz tihi rad od samo 24 dB u Eco načinu rada.

Funkcija Four Corner Keystone eliminiše izobličenje slike u slučajevima kad projektor nije savršeno poravnan.

Uređaj se putem Bluetootha može spojiti na razne izvore zvuka, a dolazi i s ugrađenim TV tunerom i USB i HDMI ulazima.

Izvor: liderpress.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite