Meni
Neki tekst

Letnje super sniženje – Iznajmljivanje projektora po super ceni

Letnje super sniženje – Iznajmljivanje projektora po super ceni! Uz svaki projektor – platno gratis! Projektore na Vašu adresu dostaljamo besplatno, a naše stručno osoblje će uraditi sve radnje oko postavke i povezivanja projektora. U ponudi imamo više od 30 modela projektora različitih kapaciteta od kancelarijskih do projektora za prikazivanje na koncertima. Projektori su pogodni […]

Letnje super sniženje – Iznajmljivanje projektora po super ceni!

Uz svaki projektor – platno gratis!

Mitsubishi-XL7100U-productProjektore na Vašu adresu dostaljamo besplatno, a naše stručno osoblje će uraditi sve radnje oko postavke i povezivanja projektora.

U ponudi imamo više od 30 modela projektora različitih kapaciteta od kancelarijskih do projektora za prikazivanje na koncertima.

Projektori su pogodni za korišćenje u letnjim baštama ugostiteljskih objekata.

Dajemo popuste kod iznajmljivanja projektora na više dana!

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite