Meni
Neki tekst

LENOVO PREDSTAVIO SMARTPFONE SA LASERSKIM PROJEKTOROM

Kineski proizvođač Lenovo predstavio je na konferenciji u Pekingu veoma interesantan projekat Lenovo Smart Cast, smartpfone sa laserskim projektorom. Taj projektor omogućava prikazivanje slika na bilo kojoj površini. Telefon, u fazi prototipa, specifičan je po tome što omogućava da se dobije taktilna (osetljiva na dodir) površina kojom se može služiti na razne načine. Izvor: kamatica.com  

Lenovo smartphone projektor

Kineski proizvođač Lenovo predstavio je na konferenciji u Pekingu veoma interesantan projekat Lenovo Smart Cast, smartpfone sa laserskim projektorom.

Taj projektor omogućava prikazivanje slika na bilo kojoj površini.

Telefon, u fazi prototipa, specifičan je po tome što omogućava da se dobije taktilna (osetljiva na dodir) površina kojom se može služiti na razne načine.

Izvor: kamatica.com

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite