Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Kako gledati TV besplatno putem interneta

Za gledanje televizijskih kanala preko interneta besplatno na raspolaganju vam je nekoliko sajtova.

RTS planeta TV kanali

Izuzev sajta i aplikacije RTS planeta preko kog možete besplatno gledati isključivo kanale RTS u HD rezoluciji, većina tv kanala koje možete naći besplatno na internetu je slabije rezolucije pa je pogodnija za gledanje televizije preko telefona nego preko kompjutera.

Jedan od sajtova za besplatno gledanje televizije koje vam predlažemo da posetite je Balkan televizija. Ovaj sajt omogućava gledanje domaćih tv kanala sa ex yu prostora kako na kompjuteru tako i na telefonu i to bez instaliranja dodatnih aplikacija. 

Veoma korisna aplikacija za gledanje televizijskih kanala je i Orion TV . Aplikacija sadrži većinu domaćih i par stranih kanala, jedino što posle isteka 7 dana morate ili uplatiti 150din za 7 dana gledanja televizije ili se zadovoljiti sa preostalim kanalima koji ostaju u aplikaciji za besplatno gledanje. Treba napomenuti da plaćena verzija osim većeg broja tv kanala ima i funkciju gledanja unazad.

Orion TV i Globaltel lista kanala

Orion TV i Globaltel aplikacija

Još jedna aplikacija koja može da posluži za besplatno gledanje televizije je Globaltel. Svakom uplatom kredita za telefoniranje u iznosu od 200 dinara dobijate 30 dana gledanja televizije na telefonu. Iako je glavna namena ove aplikacije telefoniranje, aplikacija poseduje i tv plejer sa većinom domaćih TV kanala. Domaći kanali rade dobro dok strani nekad seckaju i prekidaju se.

Bilo da posedujete Globaltel pripejd karticu ili da imate samo virtuelni Globaltel broj, dopuna od 200 din kredita donosi vam besplatno gledanje televizije narednih 30 dana.