Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za Žurku Sioux Club Beograd

Iznajmljivanje projektora za žurku u Sioux Clubu Beograd u svrhu vizuelnih efekata. Kod nas možete po najpovoljnijoj ceni iznajmiti projektor i svu potrebnu opremu, a sem rentiranja projektora nudimo i iznajmljivanje ozvučenja i rasvete za sve vaše žurke kao i za koncerte. Više na sajtu www.ozvucenje-rasveta.com

Iznajmljivanje projektora za žurku u Sioux Clubu Beograd u svrhu vizuelnih efekata.

Kod nas možete po najpovoljnijoj ceni iznajmiti projektor i svu potrebnu opremu, a sem rentiranja projektora nudimo i iznajmljivanje ozvučenja i rasvete za sve vaše žurke kao i za koncerte.

Više na sajtu www.ozvucenje-rasveta.com

Iznajmljivanje projektora Sioux Club

Iznajmljivanje projektora Sioux ClubOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite