Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za utakmicu – Caffe Que pasa Beograd

Dobro poznati caffe bar QUE PASA koji se nalazi se u ulici Kralja Petra broj 13, sada QUE PASA LOUNGE BAR  iz Beograda je naš novi klijent za iznajmljivanje projektora za potrebe prikazivanja utakmice. Caffe bar QUE PASA otvoren je svih sedam dana i noći tokom nedelje, tako da svaki dan možete da uživate u osveženom enterijeru bara i bašte, […]

Dobro poznati caffe bar QUE PASA koji se nalazi se u ulici Kralja Petra broj 13, sada QUE PASA LOUNGE BAR  iz Beograda je naš novi klijent za iznajmljivanje projektora za potrebe prikazivanja utakmice.

Caffe bar QUE PASA otvoren je svih sedam dana i noći tokom nedelje, tako da svaki dan možete da uživate u osveženom enterijeru bara i bašte, dizajnirane po ugledu na svetske metropole, ispod svojih, svima dobro poznatih, raznobojnih kišobrana.

 

Ukoliko ste vlasnik ugostiteljskog objekta, kod nas uvek možete iznajmiti projektor po najpovoljnijim cenama.

Platno za projektor dajemo gratis a odobravamo popust kod iznajmljivanja projektora na više dana.

Samo nas pozovite na 064 518 0297 i prepustite nam sve tehničke detalje oko postavke i podešavanja projektora.

 

Iznajmljivanje projektora za utakmicu - Caffe Que pasa Beograd

Iznajmljivanje projektora za utakmicu – Caffe Que pasa Beograd

Iznajmljivanje projektora za utakmicu - Caffe Que pasa Beograd

Iznajmljivanje projektora za utakmicu – Caffe Que pasa Beograd

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite