Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za svadbu u restoranu „Dva jelena“ na Skadarliji u Beogradu

Nedavno smo imali prilike da za venčanje – svadbu u restoranu „Dva jelena“ na Skadarliji u Beogradu iznajmimo projektor. Iznajmljivanje projektora za veridbe i venčanja postaje sve popularnije među mladim parovima koji se odlučuju da stupe u bračni život. Mladom bračnom paru ovom prilikom želimo sreću i radost u budućem zajedničkom životu. Pozovite nas na […]

Nedavno smo imali prilike da za venčanjesvadbu u restoranu „Dva jelena“ na Skadarliji u Beogradu iznajmimo projektor.

Iznajmljivanje projektora za veridbe i venčanja postaje sve popularnije među mladim parovima koji se odlučuju da stupe u bračni život.

Mladom bračnom paru ovom prilikom želimo sreću i radost u budućem zajedničkom životu.

Pozovite nas na telefon +381 64 518 0297, i prepustite nam sve tehničke detalje oko postavljanja i podešavanja projektora a Vi uživajte u Vašem najsrećnijem danu.

dva-jelena-skadarlija-iznajmljivanje-projektora-1dva-jelena-skadarlija-iznajmljivanje-projektora-2 dva-jelena-skadarlija-iznajmljivanje-projektora-3 dva-jelena-skadarlija-iznajmljivanje-projektora-4Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite