Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu Kod Žiće

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće. Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini. Vršimo iznajmljivanje projektora za svadbe, krštenja, rođendane i punoletstva kao i razne druge svečanosti.   Platno dimenzije 180×180 cm dobijate gratis a naravno kod nas uvek možete iznajmiti i veće platno ukoliko Vam je potrebna veća slika. Pozovite nas 064 […]

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće.

Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini. Vršimo iznajmljivanje projektora za svadbe, krštenja, rođendane i punoletstva kao i razne druge svečanosti.

 

Platno dimenzije 180×180 cm dobijate gratis a naravno kod nas uvek možete iznajmiti i veće platno ukoliko Vam je potrebna veća slika.

Pozovite nas 064 518 0297 i iznajmite projektor još danas!

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće

 

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće

Iznajmljivanje projektora za svadbu na splavu kod Žiće

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite