Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za promociju vina

Promocija novih proizvoda je uvek uspešnija ako posetiocima za vreme promocije prikazujete video ili slike u vezi proizvoda. Slika govori hiljadu reči, tako da će Vam u okviru prezentacije u velikoj meri pomoći projektor sa platnom na kom će se prikazivati proces proizvodnje ili osobine proizvoda koje je najlakše predstaviti putem video prezentacije. Naš klijent […]

Promocija novih proizvoda je uvek uspešnija ako posetiocima za vreme promocije prikazujete video ili slike u vezi proizvoda. Slika govori hiljadu reči, tako da će Vam u okviru prezentacije u velikoj meri pomoći projektor sa platnom na kom će se prikazivati proces proizvodnje ili osobine proizvoda koje je najlakše predstaviti putem video prezentacije.

Naš klijent vinarija Kiš, je za potrebe promocije svog novog proizvoda Balkan Rose vina iznajmila projektor sa platnom.

Kako je izgledala priprema prezentacije možete pogledati na slikama, dok za ljubitelje ovog kvalitetnog vina objavljujemo link ka sajtu Vinarije Kiš  www.vinarijakis.com

Iznajmljivanje projektora za Promociju Balkan Rose vina

Iznajmljivanje projektora – promocija vina

 

Iznajmljivanje projektora - promocija vina

Iznajmljivanje projektora – promocija vina

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite