Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za promociju Bubble tea boom u Tržnom centru

Bubble tea boom promocija u tržnom centru u Beogradu. Projektor je jačine 4500 ANSI lumena i platno 180×180 cm. Bubble tea boom je tajvanski napitak, nastao 80-ih godina XX veka. Pije se hladan a sastoji se od mešavine crnog čaja, mleka i tapioka perlica sa dodatkom sirupa ili meda. Postoji i mnogo varijacija ovog napitka. […]

Bubble tea boom promocija u tržnom centru u Beogradu. Projektor je jačine 4500 ANSI lumena i platno 180×180 cm.

Bubble tea boom - projektor u kafiću

Bubble tea boom je tajvanski napitak, nastao 80-ih godina XX veka.

Pije se hladan a sastoji se od mešavine crnog čaja, mleka i tapioka perlica sa dodatkom sirupa ili meda. Postoji i mnogo varijacija ovog napitka.

FVM Studio Beograd pruža usluge iznajmljivanja projektora i sve potrebne opreme za promocije proizvoda, muzike, razne događaje i poslovne skupove.

Bubble tea boom - projektor u kafićuViše o uslugama koje pružamo možete pronaći na stranici usluge ili nas možete kontaktirati.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite