Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora za poslovnu prezentaciju

Nedavno je u Restoranu Košuta u Beogradu održana poslovna prezentacija kompanije Hoffmann Group, poznatog proizvođača alata. Za prezentaciju je iznajmljen projektor sa platnom. Svu potrebnu opremu smo doneli u Restoran Košuta besplatno a postavljanje i podešavanje projektora je izvršilo naše stručno osoblje. www.hoffmann-group.com  

Nedavno je u Restoranu Košuta u Beogradu održana poslovna prezentacija kompanije Hoffmann Group, poznatog proizvođača alata. Za prezentaciju je iznajmljen projektor sa platnom. Svu potrebnu opremu smo doneli u Restoran Košuta besplatno a postavljanje i podešavanje projektora je izvršilo naše stručno osoblje.

restoran kostuta prezentacija poslovna (2) restoran kostuta prezentacija poslovna (3) restoran kostuta prezentacija poslovna (5) restoran-kostuta-prezentacija-poslovna(1)

www.hoffmann-group.com

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite