Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora – Spring Onion

Studio za animaciju Spring Onion je iznajmio full hd projektor zato što im je bitan kvalitet i rezolucija slike. Ovim se još jednom dokazuje da izborom naših projektora možete zadovoljiti i najviše zahteve kad je u pitanju kvalitet slike. Želimo da Vas obavestimo da osim projektora, kod nas možete za potrebe Vaše prezentacije pronaći i […]

Studio za animaciju Spring Onion je iznajmio full hd projektor zato što im je bitan kvalitet i rezolucija slike. Ovim se još jednom dokazuje da izborom naših projektora možete zadovoljiti i najviše zahteve kad je u pitanju kvalitet slike.

Želimo da Vas obavestimo da osim projektora, kod nas možete za potrebe Vaše prezentacije pronaći i mikrofone i svu ostalu prateću audio opremu a takođe i usluge fotografisanja i snimanja. Za više informacija posetite stranicu USLUGE.

spring-onion-2

spring-onion-1Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite