Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora Beograd

                        Svaka prezentacija, konferencija, edukacija, seminar ili multimedijalni događaj, skoro da je nezamisliv bez projektora i odgovarajućeg platna. Pri odabiru projektora treba voditi računa o veličini slike koju želimo projektovati, veličini prostorije, jačini svetla, kontrastu slike i mnogim drugim elementima. Kako biste pronašli projektor po meri, bilo da ga iznajmljujete za određen događaj, iskoristite naše […]

prezentacija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svaka prezentacija, konferencija, edukacija, seminar ili multimedijalni događaj, skoro da
je nezamisliv bez projektora i odgovarajućeg platna.

Pri odabiru projektora treba voditi računa o veličini slike koju želimo projektovati, veličini prostorije, jačini svetlakontrastu slike i mnogim drugim elementima.

Kako biste pronašli projektor po meri, bilo da ga iznajmljujete za određen događaj, iskoristite naše dugogodišnje iskustvo koje imamo u projektovanju i montaži projektora i projektorske opreme.

Takođe smo u prilici da Vam ponudimo iznajmljivanje ozvučenja i rasvete za Vaš događaj, kao i ostale multimedijalne opreme.  Više informacija pronaći ćete na stranici usluge.

Ukoliko je Vaš događaj potrebno snimiti, možemo Vam ponuditi uslugu profesionalnog fotografisanja, snimanja i montaže video materijala.Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite