Meni
Neki tekst

Iznajmljivanje projektora Beograd – Pizzeria Per Tutti

Pizzeria Per Tutti je naš novi klijent koji je za potrebe prikazivanja prenosa prvenstva u fudbalu u bašti restorana iznajmio od nas projektorsku opremu. U prelepoj bašti Pizzerie Per Tutti iz Beograda, montirana je oprema – projektor i platno, pa su gosti pored ukusnih jela i vrhunskih vina koje ova picerija ima u ponudi, uživali […]

Pizzeria Per Tutti je naš novi klijent koji je za potrebe prikazivanja prenosa prvenstva u fudbalu u bašti restorana iznajmio od nas projektorsku opremu.

U prelepoj bašti Pizzerie Per Tutti iz Beograda, montirana je oprema – projektor i platno, pa su gosti pored ukusnih jela i vrhunskih vina koje ova picerija ima u ponudi, uživali gledajući fudbal na velikom platnu.

www.pertutti.rs

Pizzeria Per Tutti Beograd - iznajmljivanje projektora

Pizzeria Per Tutti Beograd – iznajmljivanje projektora

Pizzeria Per Tutti Beograd - iznajmljivanje projektora

Pizzeria Per Tutti Beograd – iznajmljivanje projektora

Pizzeria Per Tutti Beograd - iznajmljivanje projektora

Pizzeria Per Tutti Beograd – iznajmljivanje projektoraOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite