Meni
Neki tekst

Iron Café Beograd – Iznajmljivanje projekora za utakmicu i karaoke

Iznajmljivanje projektora za prikazivanje utakmica, postalo je popularno među beogradskim kafićima. Cafe Iron, nalazi se na adresi Obilićev Venac 24. Ponedeljkom se u Cafeu Iron održavaju karaoke, pa smo im za te potrebe iznajmili projektor sa platnom. Projektor koji su iznajmili je bio jačine 3000 ANSI lumena. Više o Iron Caféu možete naći na ovom linku.   […]

Iznajmljivanje projektora za prikazivanje utakmica, postalo je popularno među beogradskim kafićima.

Cafe Iron, nalazi se na adresi Obilićev Venac 24.

Ponedeljkom se u Cafeu Iron održavaju karaoke, pa smo im za te potrebe iznajmili projektor sa platnom. Projektor koji su iznajmili je bio jačine 3000 ANSI lumena.

Više o Iron Caféu možete naći na ovom linku.

 

Ukoliko ste vlasnik kafića, kluba, restorana, iznajmljivanjem projektora tematske večeri koje organizujete možete upotpuniti projekcijom video materijala sa projetkora.

Pozovite nas 064 518 0297 i iznajmite projektor po najnižim cenama u Beogradu!

Iznajmljivanje projektora Cafe Iron Beograd

Iznajmljivanje projektora Cafe Iron Beograd

 

Iznajmljivanje projektora Cafe Iron Beograd

Iznajmljivanje projektora Cafe Iron Beograd

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite