Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Epsonovi noviteti na sajmu ISE 2015

Epson-EB-1985WU

Kompanija Epson, lider u proizvodnji projektora još od 2001. godine, na sajmu ISE 2015 predstavila je svoj najbolji program za instalacione projektore u klasi. Na sajmu je Epson prikazao i najnovije Full HD laserske projektore sa 4K tehnologijom.

CoverPlus365

Ovaj novi program za instalacione projektore pokazuje Epsonovu posvećenost pružanju najbolje moguće usluge i odlične lokalne podrške. CoverPlus365 program omogućuje da klijenti imaju direktan pristup i podršku pruženu od strane eksperata.

Na Epson štandu na ISE 2015 sajmu nalazio se CoverPlus365 pult gde su eksperti nudili savete i prisutne informisali o treninzima na temu kako da identifikuju i brzo reše potencijalne probleme. Sa servisnim centrom koji broji preko 370 servisnih punktova u 63 zemlje, Epson može ponuditi najraznovrsniji vid podrške.

Denijel Rouz, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, je izjavio: “ISE je idealna prilika da Epson predstavi najbolji program za podršku u klasi. Ovaj novi servis nam pomaže da učvrstimo poziciju globalnog lidera na tržištu projektora i unapredimo poziciju u pro-AV segmentu.”

Novi laserski projector (EH-LS10000)

Sajam ISE 2015 obeležila je evropska premijera novog Epsonovog EH-LS10000 laserskog projektora sa 4K tehnologijom. Ljubitelji kućnog bioskopa sada mogu uživati u najvišem kvalitetu slike sa ovog 1080p Full HD laserskog projektora sa 3LCD reflektujućom tehnologijom.

EH-LS10000 je Epsonov prvi projektor sa 4K tehnologijom i koristi dva izvora laserskog snopa svetlosti da bi prikazao najširi spektar boja i intenzivne crne nijanse.

Unapređena serija projektora EB-G6000

Epson je predstavio i unapređenu seriju EB-G6000 instalacionih projektora koji su namenjeni poslovnim okruženjima i obrazovnim institucijama. Idealan za upotrebu u prostorijama za sastanke, amfiteatrima ili velikim učionicama, novi asortiman projektora nudi bolju konektivnost i unapređena standardna sočiva, koja zadovoljavaju potrebe tržišta.

Z-Serija i mapiranje

Na sajmu je prikazana uspravna projekcija slike, koristeći najnovije projektore iz Z-serije. Posetioci su imali priliku da na licu mesta vide prednosti koje donose visoke vrednosti za CLO prilikom projektovanja velike i jasne slike, bez potrebe za ekstremno visokim sjajem. Tri modela Z-serije će se takođe koristiti i za projekcije mapa 3D modela projektora Z-serije, kako bi pomogli u prikazivanju načina na koji ovaj model funcioniše iznutra, ali i celokupnog kvaliteta izrade.

3LCD naspram DLP

Posetioci štanda su mogli da vide i razlike između 3LCD i DLP tehnologije. Dva projektora, EB-1985WU i DLP konkurent su prikazivali projekciju kako bi se jasno videle razlike u jačini osvetljenosti, kao preciznosti i intenzitetu reprodukovanih boja.

Izvor: itresenja.com