Meni
Neki tekst

Epson PowerLite Pro Cinema LS10000 Projektor

LS10000 kombinuje četiri bitne karakteristike koje svako traži od kućnog projektora:  4K poboljšanje izvora 1080p / prikaz izvornih 4K izvora  100% lasersko svetlo motora s do 30.000 sati životnog vijeka  Super visokim kontrastom  3-way Automatizirano sočivom Ove četiri karakteristike su ovaj projektor napravile vrlo konkurentnim novim proizvodom na tržištu u kategoriji visoke klase projektora za […]

powerlite-pro-cinema-ls10000

LS10000 kombinuje četiri bitne karakteristike koje svako traži od kućnog projektora:

  1.  4K poboljšanje izvora 1080p / prikaz izvornih 4K izvora
  2.  100% lasersko svetlo motora s do 30.000 sati životnog vijeka
  3.  Super visokim kontrastom
  4.  3-way Automatizirano sočivom

Ove četiri karakteristike su ovaj projektor napravile vrlo konkurentnim novim proizvodom na tržištu u kategoriji visoke klase projektora za kućnu upotrebu. Cena još nije određena ali u trenutku pisanja ovog teksta, Epson kaže da će biti ispod 8000 $.

Projektor LS10000 je revolucionarni proizvod, za razliku od svega što Epson je proizveo do danas. Ovaj projektor kombinuje ekstremni kontrast i rezoluciju i sposoban je da stvori izvanredno realističnu sliku.

 

powerlite-pro-cinema-ls10000-back

LS10000 ima pet nivoa 4K poboljšanja, s oznakom 4K-1 do 4K-5, a 5 služi za najjaču obradu. Ne postoji tačna ili optimalna postavka. Nivo poboljšanja koji odaberete zavisiće u jednakim delovima od vrste sadržaja koji se gleda, udaljenosti gledanja, i vašeg ličnog ukusa.
Ovaj projektor daje projektovanoj slici prirodni izgled. Prilikom gledanja video materijala, LS10000 donosi video, jednak iskustvu koji audiofili traže kad slušaju ploče – jasnoću i realizam.

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite