Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Epson EB-595Wi – interaktivni edukativni projektor

Epson interaktivni projektor

Epson interaktivni projektor

Epsonovi projektori su poznati u svetu po svom kvalitetu, a serija EB-5 po svetlini slike i pouzdanom radu. Novi Epson EB-595Wi projektor donosi nova interaktivna poboljšanja.

Kompanija Epson najavila je novu seriju projektora kratkog dometa u koju je uključen i model Epson EB-595Wi, prvi njen uređaj koji je interaktivan i osetljiv na dodir prsta.

Uređaj omogućuje korisnicima interaktivan rad, samo pomoću prstiju, na projektovanoj slici.

Nastavnici i učenici, profesori i studenti, preuzimaju stvar u svoje ruke pa predavanja postaju zanimljivija nego ikad pre.  Ovaj novi interaktivni projektor omogućava predavačima i učenicima kontrolu s do šest dodirnih tačaka u istom trenutku i dve interaktivne olovke kojima je moguće označavati direktno na projektovanoj slici.

Na taj način omogućeno je jednostavno vođenje beleški i crtanje dijagrama i ilustracija preko slike. Dugmići na ekranu Epson EB-595Wi projektora služe za zamenu folija, odabir ulaza slike ili snimanje unesenih beleški – prstima.

Osim toga, funkcija kratkog dometa omogućuje interakciju na projektovanom ekranu uz minimalne senke i bljeskove. Nove interaktivne olovke osetljive su na kretanje korisnika i jednostavne za upotrebu, poboljšane konstrukcije i manje mase u odnosu na prethodne.

Dvoje korisnika može označavati po ekranu olovkom u isto vreme i na taj način sarađivati. Epson EB-595Wi je jednostavno pokrenuti, bez potrebe za instalacijom upravljačkog programa, uz automatsku kalibraciju slike, a pisati se može i po samom rubu ekrana.

Uređajem se upravlja bez pomoći kompjutera. Član nove porodice Epson EB-595Wi deo je nove serije projektora ultra kratkog dometa EB-5 koja se sastoji kako od interaktivnih tako i od pasivnih modela, s WXGA and XGA rezolucijom i sa poboljšanom izlaznom snagom do 3.300 lumena. Epsonova 3LCD tehnologija jednakom snagom belog i svetla u boji garantuje sliku visokog kvaliteta čak i kod dnevnog svetla i do tri puta svetliju sliku u odnosu na konkurentske projektore. Uz ekonomičan režim rada, dinamični nadzor i uz automatsko podešavanje svetline, lampa traje duže nego kod prethodnih generacija.

Uz to, uređaji su opremljeni s po dva VGA i dva HDMI ulaza. Svi projektori u ovoj seriji, pa tako i Epson EB-595Wi, podržavaju bežično umrežavanje, a uz aplikaciju iProjection sadržaj se može deliti putem više „pametnih“ uređaja.

Moderatorska funkcija omogućuje nastavnicima i učenicima istovremeno deljenje sadržaja, s tim da nastavnik može odlučiti u kom će trenutku prikazati učenikov sadržaj.

@racunalo.com