Meni
Neki tekst

Epson 5030UBe 3D LCD Projektor

Projektor Epson 5030UBe 3D poseduje jaku osvetljenost, velik kontrast koji u kombinaciji sa impresivnim 3D prikazom slike čine ovaj projektor sjajnom opcijom koji će zadovoljiti potrebe mnogih korisnika. Projektor Epson 5030UBe 3D poseduje wireless transmiter za bežično povezivanje pa tako možete povezati uređaje na daljini od 10 metara. Projektor ima moderan dizajn. Oštrinu slike trebate […]

414epsonpj.2

Projektor Epson 5030UBe 3D poseduje jaku osvetljenost, velik kontrast koji u kombinaciji sa impresivnim 3D prikazom slike čine ovaj projektor sjajnom opcijom koji će zadovoljiti potrebe mnogih korisnika.

Projektor Epson 5030UBe 3D poseduje wireless transmiter za bežično povezivanje pa tako možete povezati uređaje na daljini od 10 metara. Projektor ima moderan dizajn. Oštrinu slike trebate podesiti ručno. Projektor daje jasnu sliku dijagonale 100 inča.

Postoje dva moda podešavanja lampe: normalan i extra sjajan. Kod normalnog moda šum slike se i ne primećuje.

Projektor takođe poseduje daljinski upravaljč sa preglednim rasporedom dugmića a B&W mod koji projektor poseduje će obradovati mnoge ljubitelje klasičnih crno belih filmova.

414epsonpj.bac

www.soundandvision.com/content/epson-5030ube-3d-lcd-projectorOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite