Meni
Neki tekst

Eko pumpa Beograd – Iznajmljivanje projektora za utakmice

Prikazivanje fudbalskih utakmica putem projektora u baštama kafića i restorana uvek je lepši način od prikazvanja utakmica na klasičnom LCD i LED televizoru. Naš novi klijent „EKO PUMPA“  poseduje mrežu benzinskih pumpi širom Srbije koje su opremljene najnovijim standardima. U sklopu benzinskih pumpi posluju kafići pa je „EKO PUMPA“  za svoje poslovnice u Beogradu, Novom […]

Prikazivanje fudbalskih utakmica putem projektora u baštama kafića i restorana uvek je lepši način od prikazvanja utakmica na klasičnom LCD i LED televizoru.

Naš novi klijent „EKO PUMPA“  poseduje mrežu benzinskih pumpi širom Srbije koje su opremljene najnovijim standardima.

U sklopu benzinskih pumpi posluju kafići pa je „EKO PUMPA“  za svoje poslovnice u Beogradu, Novom Sadu, NIšu, Leskovcu i drugim gradovima u Srbiji iznajmio projektor sa platnom za prikazivanje utakmica gostima.

Ukoliko ste vlasnik kafića ili restorana  i želite da svojim gostima priuštite zadovoljstvo da utakmice gledaju na velikom platnu, javite nam se na 064 518 0297

Dajemo promotivne popuste na iznajmlivanje projektora sa platnom na više dana. Svu potrebnu opremu donosimo na Vašu adresu i vršimo besplatnu montažu projektora.

Iznajmljivanje projektora za utakmicu eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu2 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu3 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu4 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu5 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu6 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu7 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu8 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu9 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu10 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu11 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu12 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu13Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite