Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Eko pumpa Beograd – Iznajmljivanje projektora za utakmice

Prikazivanje fudbalskih utakmica putem projektora u baštama kafića i restorana uvek je lepši način od prikazvanja utakmica na klasičnom LCD i LED televizoru.

Naš novi klijent „EKO PUMPA“  poseduje mrežu benzinskih pumpi širom Srbije koje su opremljene najnovijim standardima.

U sklopu benzinskih pumpi posluju kafići pa je „EKO PUMPA“  za svoje poslovnice u Beogradu, Novom Sadu, NIšu, Leskovcu i drugim gradovima u Srbiji iznajmio projektor sa platnom za prikazivanje utakmica gostima.

Ukoliko ste vlasnik kafića ili restorana  i želite da svojim gostima priuštite zadovoljstvo da utakmice gledaju na velikom platnu, javite nam se na 064 518 0297

Dajemo promotivne popuste na iznajmlivanje projektora sa platnom na više dana. Svu potrebnu opremu donosimo na Vašu adresu i vršimo besplatnu montažu projektora.

Iznajmljivanje projektora za utakmicu eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu2 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu3 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu4 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu5 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu6 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu7 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu8 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu9 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu10 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu11 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu12 eko-pupmpa-projektor-za-utakmicu13

Similar posts