Meni
Neki tekst

DynaFlash – superbrzi projektor na 1000 FPS-a

Stručnjaci s tokijskog univerziteta i kompanije Tokyo Electron Device (TED) predstavili su prototip vrlo brzog projektora poznatog pod imenom DynaFlash. Reč je o uređaju koji je sposoban projektovati sliku pri maksimalno 1000 frejmova u sekundi. Slika se bez ikakvih problema može projektovati na bilo koji objekt u pokretu s latencijom od samo 3 ms. DynaFlash se […]

DynaFlash Projektor

Stručnjaci s tokijskog univerziteta i kompanije Tokyo Electron Device (TED) predstavili su prototip vrlo brzog projektora poznatog pod imenom DynaFlash.

Reč je o uređaju koji je sposoban projektovati sliku pri maksimalno 1000 frejmova u sekundi. Slika se bez ikakvih problema može projektovati na bilo koji objekt u pokretu s latencijom od samo 3 ms.

DynaFlash se služi takozvanom projection mapping tehnikom koja, između ostalog, uključuje projektovanje slike kroz celu prostoriju, a i na objekte u pokretu zahvaljujući 1000 frejmova u sekundi.


Uređaj ne uključuje potpuno novu tehnologiju, već se temelji na DLP projektoru kojem je dodan specijalni kontroler koji osigurava navedeni visoki frame rate i nisku latenciju.

Što se tiče nedostataka, treba napomenuti da je DynaFlash trenutno limitiran na rezoluciju od samo 1024 x 768 piksela i 8-bitnu boju. Upotrebljivi DynaFlash uređaj bi se na tržištu trebao naći idućeg leta.

Izvor: bug.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite