Meni
Neki tekst

Dom zdravlja Senjak

Dom zdravlja Senjak u naselju Crveni Krst u Beogradu je za potrebe edukacije svojih zaposlenih bio u prilici da koristi našu projektorsku opremu. Ukoliko se odlučite da iznajmite projektor kod nas, platno dimenzija 180x180cm dajemo Vam besplatno a projektorsku opremu donosimo na Vašu adresu.

Dom zdravlja Senjak u naselju Crveni Krst u Beogradu je za potrebe edukacije svojih zaposlenih bio u prilici da koristi našu projektorsku opremu.

Ukoliko se odlučite da iznajmite projektor kod nas, platno dimenzija 180x180cm dajemo Vam besplatno a projektorsku opremu donosimo na Vašu adresu.

senjakOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite