Meni
Neki tekst

Dim Trade – Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda

Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda preduzeća „DIM TRADE“ – Beograd. Prilikom prezentacije korišćen je projektor jačine 3000 Ansi lumena i platno dimenzija 180x180cm. Preduzeće „DIM TRADE“ doo osnovano je 1994. godine u Beogradu i bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom vodovodnim i kanalizacionim materijalom, kao i kompletnom opremom za kupatila. Preduzeće „DIM TRADE“ poseduje sopstvenu proizvodnju i prodaju […]

Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda preduzeća „DIM TRADE“  Beograd.

Prilikom prezentacije korišćen je projektor jačine 3000 Ansi lumena i platno dimenzija 180x180cm.

Preduzeće „DIM TRADE“ doo osnovano je 1994. godine u Beogradu i bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom vodovodnim i kanalizacionim materijalom, kao i kompletnom opremom za kupatila.

Preduzeće „DIM TRADE“ poseduje sopstvenu proizvodnju i prodaju kupatilskog nameštaja od medijapana. Više na www.dimtrade.rs

Dim Trade - Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda

Dim Trade – Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda

Dim Trade - Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvoda

Dim Trade – Iznajmljivanje projektora za prezentaciju proizvodaOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite