Meni
Neki tekst

Dan rudara 2014 – Iznajmljivanje projektora

U Domu kulture Rudnik 6. avgusta 2014.godine održana je svečana akademija povodom proslave Dana rudara Srbije pod nazivom DAN OTVORENIH VRATA. Za tu priliku, iznajmljen je projektor BARCO od 10 000 ANSI lumena, koji je bio dovoljno jak da prikaže sliku na velikom bioskopskom paltnu u sali. Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine. Preduzeće je osnovano […]

U Domu kulture Rudnik 6. avgusta 2014.godine održana je svečana akademija povodom proslave Dana rudara Srbije pod nazivom DAN OTVORENIH VRATA.

Za tu priliku, iznajmljen je projektor BARCO od 10 000 ANSI lumena, koji je bio dovoljno jak da prikaže sliku na velikom bioskopskom paltnu u sali.

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

www.contangorudnik.co.rs

Dan rudara iznajmljivanje projektora

Dan rudara iznajmljivanje projektora

Dan rudara iznajmljivanje projektora

Dan rudara iznajmljivanje projektora

 

dan-rudara1Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite