Meni
Neki tekst

Centar za jogu Beograd – Iznajmljivanje projektora

Iznajmljivanje projektora za opuštanje uz meditaciju u Centru za jogu Beograd. Naš novi klijent Centar za jogu Beograd, u svoje časove joge uključio je prikazivanje lepih i opuštajućih fotografija za meditaciju. Polaznicima je na ovaj način omogućeno prijatno opuštanje uz prikazivanje odabranih slika i video materijala koji se projektuju sa projektora na projektorskom platnu. Iznajmljivanje projektora […]

Iznajmljivanje projektora za opuštanje uz meditaciju u Centru za jogu Beograd.

Naš novi klijent Centar za jogu Beograd, u svoje časove joge uključio je prikazivanje lepih i opuštajućih fotografija za meditaciju. Polaznicima je na ovaj način omogućeno prijatno opuštanje uz prikazivanje odabranih slika i video materijala koji se projektuju sa projektora na projektorskom platnu.

Iznajmljivanje projektora Beograd pozdravlja ovakav vid učenja joge kao jedan zanimljiv  i interesantan način kojim se učenicima joge uz pomoć projektora dočaravaju lepe scene i poziva sve zainteresovane nam da se jave ukoliko žele da iznajme projektor.

Iznajmljivanje projektora - Centar za jogu Beograd

Iznajmljivanje projektora – Centar za jogu Beograd

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite