Meni
Neki tekst

Canon predstavlja CanonXEED 4K500ST najlakši i najmanji 4K montažni projektor na svetu

Osmišljen za širok spektar primena, uključujući simulacije, medicinu i inženjering projektor nudi rezoluciju od 4K, istovremeno zadržavajući kompaktne dimenzije i malu težinu.  XEED 4K500ST nudi izuzetnu rezoluciju i kvalitet slike. Zahvaljujući LCOS panelu visoke definicije, 4096 x 2400 piksela, projektor može prikazati sadržaj čija je rezolucija veća od 4K digitalnog bioskopa. Uz pomoć Canonovog jedinstvenog […]

Osmišljen za širok spektar primena, uključujući simulacije, medicinu i inženjering projektor nudi rezoluciju od 4K, istovremeno zadržavajući kompaktne dimenzije i malu težinu.  XEED 4K500ST nudi izuzetnu rezoluciju i kvalitet slike.

image

Zahvaljujući LCOS panelu visoke definicije, 4096 x 2400 piksela, projektor može prikazati sadržaj čija je rezolucija veća od 4K digitalnog bioskopa. Uz pomoć Canonovog jedinstvenog i poboljšanog optičkog sistema AISYS (Aspectual Illumination System), projektor nudi povećani kontrast, duboke i čiste boje i vernu reprodukciju crnih područja, poboljšavajući tako vizuelni
doživljaj. Canon XEED 4K500ST je u mogućnosti da prikaže oštre slike pune sitnih detalja, što ga čini savršenim za inženjersku primenu, u kojoj rad u aplikaciji CAD (Computer-Aided Design) i 3D modeliranje zahtevaju vrlo detaljan prikaz.

Canon XEED 4K500ST je svetliji od drugih projektora u svom segmentu, nudeći 5000 lumena konstantnog osvetljenja kroz celi raspon zuma, što ga čini savršenim za javne projekcije s velikom količinom ambijentalnog svetla. Zahvaljujući novorazvijenom 4K širokom zum- objektivu, XEED 4K500ST može projektovati velike slike s kratke udaljenosti, a funkcija
perifernog fokusiranja omogućuje projektovanje na zakrivljene površine.

Masom od svega 17,6 kilograma, uključujući objektiv, XEED 4K500ST je najlakši 4K projektor na svetu. Zahvaljujući
kompaktnim dimenzijama, može se bez poteškoća uklopiti u različite scenarije montaže, što znači da 4K projekcija može postati stvarnost i van bioskopskog okruženja. Uz nisku latenciju od 16,6 sekundi XEED 4K500ST nudi najbrže vreme odziva među 4K projektorima, što ga čini savršenim za prikaz simulacija.

Uz pomoć Canonove tehnologije stapanja ivica visoke definicije, više projektora XEED 4K500ST moguće je spojiti da projektuju vrhunske spojene slike velikog formata s vrlo malo izobličenja. Trapezoidna korekcija u četiri ugla za stapanje ivica čini postavljanje ovakve konfiguracije vrlo jednostavnim.

Izvor: danas.rsOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite