Meni
Neki tekst

Canon predstavio dva nova bežična prezentera

PR100-RC je Canonov vrhunski profesionalni prezenter osmišljen da odgovara svakoj prezentaciji zahvaljujući LCD ekranu i snažnom laseru. Veliki radni domet izlagaču omogućuje da se udalji do 15 metara od računara i osigura neometano kretanje. Funkcija pametne štoperice (Smart Timer) izlagaču omogućuje da prati vreme i postavi odbrojavanje koje će ga upozoriti nizom vibracija da je […]

PR100-RC je Canonov vrhunski profesionalni prezenter osmišljen da odgovara svakoj prezentaciji zahvaljujući LCD ekranu i snažnom laseru. Veliki radni domet izlagaču omogućuje da se udalji do 15 metara od računara i osigura neometano kretanje.
Canon PR100-RC prezenter

Funkcija pametne štoperice (Smart Timer) izlagaču omogućuje da prati vreme i postavi odbrojavanje koje će ga upozoriti nizom vibracija da je dostigao zadano vreme.

PR 100-RC podržava i širok raspon softvera za prezentacije, uključujući PowerPoint, Adobe Reader, Keynote i Preview. Postavljanje je brzo i jednostavno – dovoljno ga je uključiti u USB priključak i prezenter će se automatski povezati s uređajima koji koriste operacijske sisteme iOS i Windows.

PR1000-R prezenter CanonCanon je predstavio i jednostavniji model prezentera, PR1000-R, koji po povoljnoj ceni nudi neke od osobina jačeg modela, uključujući jednostavno postavljanje, kompatibilnost s uređajima koji koriste iOS ili Windows, domet do 10 metara i bežični rad.

Izvor: bug.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite