Meni
Neki tekst

BenQ TK800 4K HDR projektor za gledanje utakmica

BenQ je predstavio TK800 kućni DLP projektor za gledanje prenosa utakmica i drugih sportskih događaja. Ovo je drugi po redu 4K UHD projektor od kompanije BenQ u 2018, nakon projektora HT2550 od 2,200 lumena . Dok je projektor HT2550 osmišljen da bude bioskop i koristi se prvenstveno u zamračenim prostorijama, TK800 je dizajniran sa naglaskom […]

BenQ je predstavio TK800 kućni DLP projektor za gledanje prenosa utakmica i drugih sportskih događaja. Ovo je drugi po redu 4K UHD projektor od kompanije BenQ u 2018, nakon projektora HT2550 od 2,200 lumena . Dok je projektor HT2550 osmišljen da bude bioskop i koristi se prvenstveno u zamračenim prostorijama, TK800 je dizajniran sa naglaskom na gledanje sporta u svetlijim prostorijama.

BenQ TK800 DLP 4K HDR ProjektorBenQ TK800 projektor može da prikaže video sa 8.3 miliona piksela a pored toga je HDR optimizovan pa pruža reprodukciju prirodnih boja.
Glavna namena projektora je gledanje fudbalskih i drugih sportskih događaja koji se prenose uživo.

Projektor poseduje „fudbalski režim“ koji čuva prirodne tonove kože istovremeno naglašavajući boju trave stadiona. Kad se gledaju prenosi sportova zatvorenim prostorima kao što su sportske dvorane, sportski režim projektora daje prioritet tonovima kože dok naglašava tonove drveta.

TK800 CinemaMaster Audio+ 2 je unapređen sa širim frekventnim opsegom i snagom od 5W.

BenQ TK800 Home Entertainment DLP 4K HDR projektor će biti dostupan od aprila 2018 po ceni od $1,499.

Koristan link: www.benq.com/en/projector/home-entertainment/tk800.html

Izvor: www.ecoustics.comOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite