Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

BenQ nudi dva NFC poslovna projektora

Modeli MW665+ i MX666+ osmišljeni su i konstruisani tako da podrže trend BYOD (Bring Your Own Device – donesite vlastiti uređaj na posao). Opremljeni su prvim na svetu rešenjem za bežične poslovne prezentacije putem tehnologije NFC – tapNshow.

Dolaze s paketom Quick Wireless NFC, koji se sastoji od dodatka NFC Wireless Dongle, NFC kartice, NFC naljepnice i Quick USB uređaja. Omogućuje brzo i jednostavno podešavanje bežičnih prezentacija, bez obzira da li ih pokrećete s prenosnika, tableta ili pametnog telefona.

Benq projektor

U kombinaciji s BenQovim vlastitim aplikacijama za prezentacije i posebnom dizajnu projektora, možete poslovnu prezentaciju pokrenuti svega dodirom s pametnog uređaja s Androidom koji podržava NFC.

U BenQu tvrde kako su novi modeli odgovor na povećanu potražnju za poslovnim projektorima i bežičnim dodacima – prodaja prvih porasla je 30 posto tokom trećeg prošlogodišnjeg kvartala.
Dodatak Quick USB omogućuje postavljanje prezentacije za 40 sekundi, dok VGA Wireless Dongle-QPro omogućava povezivanje putem NFC-a.

Oba modela nude 2D Keystone korekciju trapezoidne distorzije, podršku za bočno projektovanje i funkciju Corner Fit za projekciju na ograničenom ili neravnom prostoru.
U projektore su ugrađene BenQove tehnologije SmartEcoTM i LAN Control.

Bežični poslovni projektori BenQ MW665+ i MX666+ dostupni su na tržištu već sada, a uskoro se očekuje i dolazak dodatka VGA Wireless Dongle-QPro.

Izvor: tportal.hr

Similar posts