Meni
Neki tekst

BenQ MW820ST – Novi projektor vrhunskog kvaliteta

BenQ je predstavio novi projektor za poslovne namene pod oznakom MW820ST. Projektor poseduje skup novih rešenja čija primena dovodi do unapređenja projektovanja slike koja je kristalno jasna i čista. Projektor MW820ST je napravljen od kvalitetnih materijala i jednostavan je za rukovanje. Projektor je baziran na DLP čipu poslednje generacije. Maksimalna rezolucija MW820ST projektora je 1280×800 […]

BenQ je predstavio novi projektor za poslovne namene pod oznakom MW820ST. Projektor poseduje skup novih rešenja čija primena dovodi do unapređenja projektovanja slike koja je kristalno jasna i čista.

Benq projektor MW820ST

Projektor MW820ST je napravljen od kvalitetnih materijala i jednostavan je za rukovanje. Projektor je baziran na DLP čipu poslednje generacije.

Maksimalna rezolucija MW820ST projektora je 1280×800 piksela, dok je maksimalni dinamički kontrast 13000:1‎. Osvetljnje je podešeno na 3000 ANSI Lumena.

Sa Eco Blank režimom rada, predavači mogu da zatamne projektovanu sliku kad žele da skrenu pažnju učesnika na sebe.

BenQ MW820ST poseduje i podršku 3D funkcijama što može biti posebno korisno u školama.

Specifikacije projektora možete videti na http://www.benq.rs/product/projector/mw820st/specifications/

Izvor: www.itresenja.comOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite