Meni
Neki tekst

BenQ CineHome HT2550 projektor

Zahvaljujući novoj generaciji DLP čipova, cena 4K projektora su postale prihvatljivija tako da se novi BenQ projektor može kupiti za $1,500. Iako spada u niži cenovni rang kad su u pitanju 4K projektori Benq CineHome HT2550 pruža odličnu sliku sa solidnim kontrastom i preciznim bojama. Ako želite da gledate 3D sadržaje sa ovim projektorom, potrebno  […]

Zahvaljujući novoj generaciji DLP čipova, cena 4K projektora su postale prihvatljivija tako da se novi BenQ projektor može kupiti za $1,500. Iako spada u niži cenovni rang kad su u pitanju 4K projektori Benq CineHome HT2550 pruža odličnu sliku sa solidnim kontrastom i preciznim bojama.

Benq ht2550 4K projektor

Ako želite da gledate 3D sadržaje sa ovim projektorom, potrebno  je da kupite 3D naočare. Projektor koristi DLP link koji je kompatibilan sa velikim brojem 3D naočara različitih proizvođača. 

Prema navodima iz kompanije BenQ, sa određenim podešavanjima, životni vek lampe se može produžiti do čak 15000 časova.

Benq ht2550 4K projektor

Oo priključaka, Benq CineHome HT2550 projektor poseduje 2 HDMI ulaza, 1 PC RGB ulaz, 2 USB porta, mini audio input/output, prekidač za 12V.

Specifikacije projektora
Rezolucija: 4K
HDR: Da
Jačina: 2,200 Ansi
Zoom: Ručno podesivi (1.2x)
3D-compatible: Yes
Trajanje lampe: 4,000h (standardna podešavanja)

Izvor: www.cnet.com

 Očekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite