Meni
Neki tekst

Asusov novi projektor idealan za male prostorije

P3B je projektor s baterijskim napajanjem i sočivima za projekciju s vrlo male udaljenosti – 45 centimetara do 3,4 metra. Nudi sliku rezolucije 1.280 puta 800 piksela (WXGA) i 800 lumena, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru S dimenzijama 153,5 puta 43 puta 131,2 mm i 750 grama težine verovatno će bez problema stati u […]

P3B je projektor s baterijskim napajanjem i sočivima za projekciju s vrlo male udaljenosti – 45 centimetara do 3,4 metra. Nudi sliku rezolucije 1.280 puta 800 piksela (WXGA) i 800 lumena, na otvorenom ili u zatvorenom prostoru

Asus-P3B-projektor

S dimenzijama 153,5 puta 43 puta 131,2 mm i 750 grama težine verovatno će bez problema stati u torbu ili ranac. Ugrađena punjiva baterija omogućava do tri sata projekcije bez prekida, a može poslužiti i kao eksterna baterija kapaciteta 12.000 mAh za punjenje telefona i tableta.

Očekivani radni vijek Eco-LED lampe je oko 30 000 sati. U potpunosti zadovoljava standard NTSC za prikaz boja. Spomenuta sočiva za projekcije na male udaljenosti pomoći će vamu pretvaranju bilo koje velike ravne površine u platno za prikaz, što bi moglo biti praktično u skučenim prostorijama kao i malim kancelarijama.
Postolje s mehanizmom flip-down omogućava nameštanje ugla i visine projekcije. Tehnologija Auto Keystone Correction prepoznaje položaj projektora i automatski popravlja geometrijska izobličenja slike koja nastaju kada svetlost pada pod uglom na platno ili zid.

Projektor možete uključiti i isključiti u trenu, tvrde u Asusu. Dolazi si ugrađenim zvučnicima opremljenim Asusovom tehnologijom SonicMaster. Moguće je na njega priključiti opcionalni wi-fi adapter, pomoću kojega ćete projektor bežično povezati s laptopovima ili mobilnim uređajima (Android, iOS).

Asus-P3B-projektor

Poseduje priključke HDMI/MHL i VGA, slot za memorijske kartice mikroSD memorijske (uz ugrađena dva GB memorije) i standardni USB priključak.

Izvor: tportal.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite