Meni
Neki tekst

Android Box M6000 i projektor u jednom uređaju

Android Box M6000 je prenosni Android Box uređaj veličine malo debljeg telefona, koji poseduje sve što nude ostali uređaji ovog tipa, s jednom novinom – ovaj Android Box dolazi sa ugrađenim projektorom. Vlasnik ga može lako poneti sa sobom i gde god poželi može gledati multimedijalne na velikom ekranu bez potrebe priključivanja na eksterni uređaj […]

Android Box M6000 je prenosni Android Box uređaj veličine malo debljeg telefona, koji poseduje sve što nude ostali uređaji ovog tipa, s jednom novinom – ovaj Android Box dolazi sa ugrađenim projektorom. Vlasnik ga može lako poneti sa sobom i gde god poželi može gledati multimedijalne na velikom ekranu bez potrebe priključivanja na eksterni uređaj a zvuk obezbeđuje ugrađeni zvučnik uz mogućnost povezivanja putem 3,5mm priključka.

Minismart m6000

www.hrvatskitelekom.hr

Projektor dolazi u paketu sa Alcatelovim MiFi LTE Routerom koji mu omogućuje stvarnu mobilnost i nezavisnost od dostupnosti WiFi mreža.

Projektor ima jačinu od 50 ANSI Lumena tako da će svoju najbolju stranu pokazati u prostorijama sa manje svetla.

Specifikacije: 
Operativni sistem: Android 7.1.2
Procesor: CorteX-A7 Quad Core 1.2GHz
Interna memorija: 8GB
RAM: DDR3 1G
ROM: flash memorija do 32GB
Projekcija: 50 ANSI Lumena
Kontrast: 2000:1
Baterija: 3000 mAh
Rezolucija: 854×480
Podržana rezolucija: 1080p
Format ekrana: 4:3/16:9/16:10
Automatska korekcija nagiba: +/-15
Zvučnik: 2W izlazne snage

Izvor: www.tportal.hrOčekujemo Vaš poziv

Kontaktirajte nas
TEL: info_telefon
EMAIL: info_email
WEB: www.iznajmljivanjeprojektora.com


Lokacije

Naše usluge pružamo prvenstveno na području Beograda. Za veće angažmane, raspoloženi smo da uz blagovremeni dogovor usluge pružamo klijentima na teritoriji cele Srbije ali i inostranstva.

Vreme potrebno za pakovanje opreme u prevozna sredstva, prevoz opreme na željenu lokaciju, kao i montažu opreme i ostala podešavanja, osim od specifičnosti posla, zavise i od udaljenosti klijenta od Beograda pa Vas molimo da nam se javite na vreme kako bi smo razmotrili sve detalje i obezbedili uspešnu realizaciju posla.

Za sve informacije, pozovite