Najpovoljnije iznajmljivanje projektora u Beogradu i okolini

Usluge

usluga-iznajmljivanja-projektoraUsluga iznajmljivanja projektora:

Ukoliko su Vam potrebni projektori , a ne zelite da ih kupite mozete iznajmiti kod nas. Imamo razlicitih snaga i rezolucija.

 

 

 

usluga-iznajmljivanja-platnaUsluga iznajmljivanja platna za projektor:

Na raspolaganju imamo razlicite dimenzije platna za projektore, sa razlitim projekcijama. Projekcija moze biti sa prednje i zadnje strane platna. Dimenzije platna su 180x180cm, 250x250cm, 350x450cm sva platna su samostojeca i mogu se postaviti bilo gde u prostoru. Poseduju podesavanja visine.

 

 

usluga-plasma-lgUsluga iznajmljivanja TV

Kod nas možete iznajmiti Plazma, LCD i LED HD i ultra 4K HD TV marke LG.

Iznajmljivanje televizora je idealno za fudbalske utakmice za kafiće i restorane, prezentacije…

 

 

3D mapiranje zgrada3D mapiranje zgrada

Idealno za koncerte, promocije, izložbe, 3D mapping tehnologija omogućava da se na fasadama zgrada prikažu najrazličitiji video efekti.

 

 

 

 

vj-prezentacijeVJ-ing prezetacije:

Napravite Vaš događaj drugacijim. Dopunite muziku slikom-snimkom. Vizuelnim pristupom prikazite Vas dogadjaj drugacijim.

 

 

 

oprema-za-simultano-prevodjenjeOprema za simultano prevođenje:

Oprema za simultano prevođenje. Marke Bosch do 200 slusalica i mikrofona. Iznajmljivanje kabine za dva prevodioca.

 

 

 

usluga-ozvucenja-i-rasveteUsluga ozvucenja i rasvete:

Nudimo vam kompletnu uslugu za ozvučenje i rasvetu sa binom po sistemu ključ u ruke, sa osposobljenom ekipom ljudi, ton majstorom, DJ-om postavljanje opreme, montažu, demontažu, aktivno praćenje u toku programa, prevoz sa utovarom i istovarom. Od opreme za ozvucenje imamo mikrofone, pecaljke, zvucne kutije, miksete, stalke, bine, konstrukcije, pojacala, rasvetu, rotoglave, skeneri, strobovi,

 

usluga-fotografisanjaUsluge fotografisanja:

Ukoliko tražite drugacije, kvalitetnije naši profesionalni fotografi mogu kvaltetno zabeleziti Vaše dogadjaje, foto session sa studijskom rasvetom soft box ili foto kisobrani. Post produkcija i obrada u photoshopu. Izrada photobook-a. Snimanja venčanja Beograd, Novi Sad, Niš…

Vise na našem sajtu www.fotostudiombeograd.com

 

iznajmljivanje foto studija Iznajmljivanje Foto Studija

Kod nas možete po najpovoljnijim cenama u Beogradu dobiti iznajmljivanje studija za fotografisanje i snimanje

 

 

usluga-snimanja-i-montazeUsluge video snimanja i montaže:

Snimanje u HD rezoluciji sa vise kamera, stativa, slide kam, glide kam, podvodne kamere, kran, uzivo montaza i projekcija na platnu, naša produkcija…

Vise na nasem sajtu www.fotostudiombeograd.com

 

 

strucna-pomocStručna pomoc:

Nudimo Vam strucnu pomoc u realizaciji Vasih zelja sto se tice tehnike na osnovu naseg velikog iskustva u sektorima ogranizacije, realizovanja projekta, dogadjaja i produkcije.

 

 

 

event-managmentEvent menadžment:

Ukoliko Vam je potreban event menadzer koji će brinuti o realizovanju i protokolu celokupnog projekta, naš studio raspolaže i menadžment timom. Prepustite se event menadžerima nase produkcije koji su uvek spremni da preuzmu obaveze na Vašem događaju, Na Vama je samo da uzivate u dobro završenom poslu.

 

 

 

transport-i-montaza-opremeTransport, montaža i demontaža opreme:

Naš transport po sistemu ključ u ruke, sa timom tehničara brinu o Vašem događaju kako bi na vreme dostavili, montirali demontirali izdatu opremu. Jos jedna briga manje kada radite sa nama.

 

 

 

Nazovite nas telefonom da se dogovorimo

064/518 02 97 

Obavezno zakazivanje termina.